Skip to content
header nieuws
Menu

De voorbereidingsfase

 

U staat aan het begin van een reis, die een ommekeer in uw leven zal brengen. Hoe vaak heeft u hier al niet van gedroomd? Hoe vaak heeft u niet gedacht: Het lukt mij toch nooit? Met het CambridgeWeightPlan gaat u slagen. Met de steun van uw consulent en uw directe omgeving. Maar vooral met dank aan uw zelf. Want u hebt de keuze gemaakt om uw welzijn en uw gezondheid centraal te stellen. Sneller dan u denkt, gaat u daar de vruchten van plukken.

U gaat afslanken met behulp van het CambridgeWeightPlan dieet.

Wanneer u het CambridgeWeightPlan dieet op de juiste manier gebruikt, kan het al in de eerste weken verrassende resultaten op de weegschaal laten zien. U zult merken dat hier een enorme stimulans vanuit gaat. Houdt u zelf steeds goed voor ogen waarom u aan deze reis bent begonnen en wat u ermee wilt bereiken. Als u dat doet, zal uw droom uitkomen.

De vier fasen die doorlopen worden, zijn:

  1. Voorbereidingsfase
  2. Afslankfase
  3. Af- en opbouwfase
  4. Gewichtsbeheersing

Neem in de week voorafgaand, de volgende stappen:

  • Verminder het aantal calorieën over de dag, met name de koolhydraten. Deze zijn aanwezig in onder meer brood, rijst, aardappelen, pasta, zoetwaren, chips en koekjes. Bouw dit langzaam af. Voer het drinken van water op, tijdens het dieet moet u 2,5 tot 3 liter water gaan drinken. Vermijd alcohol.
  • Verwijder alle verleidingen uit uw ijskast en keukenkastjes. Realiseer dat u niets, moet gaan nemen wat niet bij de stap past waar u in wilt gaan beginnen met het  CambridgeWeightPlan.
  • Verzamel de steun van uw vrienden en gezinsleden. Vertel hen wat u gaat doen en vooral waarom u dit zo graag wilt.

Stel het niet uit. Zeg niet: “Over een week begin ik echt”. Start vandaag met uw voorbereidingsfase; des te sneller kunt u aan ‘het echte werk’ beginnen. Uitstellen lost niets op. Er is altijd wel een feestje, of een excuus. Geloof in u zelf: met de juiste motivatie, kunt u ook dat feestje wel aan. Of dat feestje nu volgende week is, of een maand later. Gewoon beginnen dus!

dun dik

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.