Skip to content
gewichtsbeheersing-het-gooi-home-welkom
Menu

Wat is gellak?

Gellak lijkt op gewone nagellak maar is sterker en blijft beter zitten, doordat het in de lamp gedroogd word kunt u de handen erna direct  gebruiken en is er geen kans op een beschadiging door dat de lak nog niet gedroogd is. Gellak bestaat voor de helft uit nagellak en de andere helft uit gel, het is een hybride product. Het product is dun en sterk genoeg om op dezelfde manier te worden toegepast als nagellak, maar het is uitgehard op een speciale wijze waardoor het flexibel is en duurzaamheid heeft.

Voor wie?

Gellak nagels zijn het meeste geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagels willen behouden, Eenmaal gezet ziet het resultaat er minimaal  2 a 3 weken goed uit. Het zal je nagelbed niet beschadigen.

gellak

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.