Skip to content
header-balancer-gewichtsbeheersing-het=gooi
Menu

De Ballancer 606

 

Deze behandeling is de nieuwste techniek in zijn soort. Door middel van aangename massagegolven op maat worden drainage, vetverbranding, versteviging, anti-cellulite en ontgifting in de hand gewerkt.
Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. Herbronnen en relaxen in behandelingen van 25 tot 55 minuten. U verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

Wat is en wat doet de Ballancer:

De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

De ballancer zorgt voor:

 • Snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse behandeling
 • Afvoer van vochtophoping/oedeem
 • Vermindering van cellulite en lokale vetophopingen
 • Stimulatie van de bloed-en lymfecirculatie
 • Verwijderen van afvalstoffen/reiniging van het lichaam
 • Verjonging, versteviging, verstrakking van de huid
 • Activeert de stofwisseling
 • Vermindering van stress, vermoeidheid, lusteloosheid
 • Vermindering van zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
 • Verlichten van (spier) pijnen
 • Meer energie

Een zeer ontspannen verwen moment voor jezelf, zowel je innerlijk als uiterlijk

Voor wie is de ballancer onder andere geschikt:

Indien u moeilijk afvalt en op het gewicht blijft
Last heeft van cellulite
Last heeft van een slechte doorbloeding
U vocht en afvalstoffen vast houdt (blokkade in het lymfestelsel)

Voor wie is de Ballancer niet geschikt:

acute aderontsteking
trombose
gedecompenseerde hartinsufficiëntie
kwaadaardige ziektes
wondroos
cardiaal en renaal veroorzaakte oedemen
acute ontstekings- of koortsige ziektes (beginnende griep)
Werking Ballancer-Concept

Circulatiesysteem:
De peristaltische lichaamsmassage de Ballancer werkt als een \”extern\” hart. Het verbetert de bloedcirculatie door op een zachte manier samentrekkende druk in één richting te geven op de perifere bloedvaten. De bloedcirculatie verbetert, de eliminatie van vocht en afvalstoffen verhoogt en verse zuurstof bereikt de huidcellen.

Spijsverteringssysteem:
De Ballancer 606 masseert de darmen. Het resultaat is een ontspanning van de buikspieren en tegelijkertijd een gezonde stimulatie van de darmbeweging voor een efficiëntere afvoer van afvalstoffen.

Lymfatisch systeem:
De lymfestroom verbeterd, zowel in de perifere als de diepe lymfenetwerken. Het resultaat is de afvoer van vocht en metabolische resten. De stofwisseling wordt verhoogt, de snelheid van de bloed-lymfestroom wordt versneld. Volgens medische studies wordt door de Ballancer de opgeslagen schadelijke(afval-)stoffen door het lymfesysteem weggevoerd en geëlimineerd uit de probleemzones. Ook is er een positieve invloed op verschillende laboparameters zoals ammoniak, pH, lactaat, bicarbonaat en pyruvaat, evenals volume vermindering per behandeling van 4,5%. Dit heeft ook voordelen voor het immunologisch systeem.

Spieren:
De Ballancer 606 masseert de spieren. De beweging ontspant de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen vermeden worden.

Huid: 
De Ballancer 606 zorgt voor een grondige doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen. Hierdoor wordt het ATP geactiveerd en de energiebatterij van de cellen weer opgeladen. De huid ziet er fysisch zichtbaar en merkbaar beter uit, voelt beter aan, wordt strakker en steviger.

Behandeling met de Ballancer:

Het is een veilige, snelle behandeling. Eerst is er een kort intake gesprek. Als klant doet u een bijgeleverde broek aan en gaat onder begeleiding in het Ballancer massagetoestel liggen. Er wordt voor u een persoonlijk programma ingesteld. Het is een zeer aangenaam en ontspannend. Resultaat: een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport.

In kuurvorm naar het gewenste resultaat:
In een kuur zijn er 2 behandelingen per week en 5 weken.

Wat is cellulite:

Dit is een typisch vrouwelijk fenomeen. Door een verschillende hormonenhuishouding en de specifieke structuur van vrouwen, worden de vergrote vetcellen zichtbaar onder de vorm van bulten en deuken (sinaasappelhuid).
Door een falende spierpompwerking ontstaat vaak spataders-varices- waar cellulite zich heeft vastgezet en uitgebreid.
Cellulite wordt bevordert door o.a. hormonale verandering, zwak bindweefsel, ongezonde levensstijl, te weinig zuurstofaanvoer, slecht lymfeflow, slechte stofwisseling, slechte doorbloeding.

Verschil Ballancer met andere drainage:

De ballancer is uniek in zijn soort door zijn gelijkmatige druk dankzij de overlappende compressie zones. Ook is de ballancer het eerste toestel met de Pre-Therapie (open maken van de lymfeknopen, -stam) voor beter resultaat!

Het is een veilige, aangename en ontspannende behandeling. U verkrijgt een hoge doorbloeding van de huid en het weefsel, evenals een verhoogd lymfetransport. Is ook goed in combinatie met de MYA-Divinia behandelingen voor een betere en snellere afvoer van de gekristalliseerde vetcellen.

Behandelingen

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.