Skip to content
gewichtsbeheersing-het-gooi-home-welkom
Menu

Wat is Lash Volume Lifting

De Lash Volume Lift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers gaan liften en meer volume gaan geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen pad  aan gezet, ze worden dan behandeld met een speciale lotion die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt.

Voor een mooi resultaat raad ik aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig.

Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6  weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken.  Lash Lifting is niet schadelijk is voor de eigen wimpers, je kun de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen. Het is een geweldig alternatief wanneer  je geen wimperextensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.
Of voor mensen die allergisch voor de lijm zijn van de extensions  of simpelweg zin hebben in iets anders? 

De wimpers mogen de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden, gebruik geen mascara en vermijd contact met de wimpers. Op deze manier behoud je het mooiste resultaat.

De Voordelen

  • Blijft 6 tot 8 weken zitten
  • Mascara aanbrengen is niet meer nodig (mag wel)
  • Geen krultang meer nodig
  • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
  • Het is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
  • Lash Volume Lift is bestand tegen water, zweten, douchen, tranen, make-up.
  • Geschikt voor lange en korte wimpers.

Voorbereiding

Om je goed voor te bereiden op je afspraak wil ik je vragen om je ogen en wimpers goed te reinigen, zodat er geen make-up of oliën op de wimpers aanwezig is. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de producten niet goed in de natuurlijke wimper trekt. Graag zonder oogmake-up naar je afspraak komen, alvast bedankt!

voor de behandeling
voor de behandeling
na de behandeling
na de behandeling

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.