Skip to content
gewichtsbeheersing-het-gooi-home-welkom
Menu

Paraffine behandeling

Wilt u uw handen nog extra verwennen? Kies dan voor een paraffine bad.

Een Warme Paraffinebehandeling is echt lekker voor uw handen. Door de warmte gaan de poriën open en worden de voedende stoffen beter opgenomen. Een echte weldaad voor droge en beschadigde handen.

Paraffine:

  • verzacht de opperhuid 
  • bevordert de elasticiteit
  • stimuleert de doorbloeding
  • versterkt het onderhuidse weefsel
  • verzacht de nagelriemen

Een paraffine pakking wordt naast zijn verzorgende werking ook vaak gebruikt bij reumatische pijn in de handen, dus ook voor mensen met pijnlijke spieren en gewrichten door reuma en artritis. Het verlicht de pijn door zijn verzachtende werking op de spieren.
Bovendien is het ook heerlijk en rustgevend.  Echt een aanrader vooral in de winter periode.

paraffine

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.