Skip to content
gewichtsbeheersing-het-gooi-voedingsadvies
Menu

Voedingsadvies

U kunt na het Cambridge dieet, (maar ook als u geen dieet heeft gevolgd) bij mij terecht voor een voedingsadvies en een weeg moment.

U kunt voor weegmomenten een rittenkaart nemen, zodat u het gehele jaar door u zelf goed onder controle kunt houden en gemotiveerd kunt blijven om de juiste keuze te nemen! U kunt b.v. 1 x per maand komen om te kijken of alles nog goed gaat, met gewicht, vet en vocht enz. Daar bij nemen we dan even door hoe het over het algemeen gaat, en kan ik u advies geven met de juiste keuzen te maken.
Wanneer u voor een voedingsadvies komt en niet het 1 op 1 dieet heeft gevolgd, vraag ik u om voor uw eerste consult afspraak een paar dagen een eetdagboek bij te houden, zodat ik inzicht krijgen in uw voedingspatroon. Wat zijn uw voorkeuren voor voedingsmiddelen, etc.

Tijdens het eerste consult zal ik u, aan de hand van een intakeformulier, een aantal vragen stellen zodat ik meer inzicht krijg in uw persoonlijke situatie. Het gaat immers niet alleen om uw voedingspatroon, maar ook om uw gehele levenswijze.

Op basis van alle informatie kan ik u een voorstel tot behandeling doen. In het advies wordt uitgelegd hoe u de juiste combinatie van voedingsstoffen met eten binnen kunt krijgen. En ook hoe de opname ervan verbeterd kan worden. Mogelijk krijgt u het advies om supplementen als ondersteuning bij het afvallen te gebruiken. Naast het voedingsadvies kunnen deze supplementen het proces van vetverlies extra ondersteunen, de verbranding stimuleren en gevoelens van honger verminderen. Ik probeer u te motiveren, adviseren en te stimuleren, zodat ú uw doel zult behalen. U zult het zelf moeten doen, maar ik zal u proberen zo goed mogelijk te motiveren en te ondersteunen.

U bepaalt zelf wat de frequentie van uw vervolgconsulten zullen zijn. Tevens wordt u zich steeds meer bewust van uw voedingspatroon en gaandeweg zult u in staat zijn hier verandering in aan te brengen. Op een dusdanige wijze dat u niet het gevoel heeft op een zwaar dieet te zijn. En dat terwijl u toch kunt afvallen!

voedingsadvies

Afvallen en lekker eten gaan goed samen. 

Wij weten er alles van en gaan u hiermee helpen.

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.