Skip to content
header nieuws
Menu

Uw 1 op 1 dieet Consulent

Mijn naam is Ingrid Eisma en ik ben onafhankelijk 1 op 1 dieet Consulente in Hilversum. Zelf heb ik het 1 op 1  Dieet (voor heen Cambridgedieet) met succes gevolgd en ben bijna 18 kilo kwijtgeraakt!
Ik ben consulente geworden omdat ik graag andere mensen met overgewicht wil helpen hun doel te bereiken. Ik weet zelf hoe moeilijk en zwaar het kan zijn, maar met gebruik van het 1 op 1 dieet by Cambridgeweightplan en goede coaching is uw doel goed bereikbaar!

Aandacht

De aandacht voor u, zal zorgen voor resultaat als gevolg van uw prestaties. Een gewicht dat bij u past, een levensstijl waar u zich goed in kan vinden. Tevens is het mogelijk een voedingsadvies te krijgen.

Ook de Ballancer 606 en de MYA-Divinia kunnen veel voor u betekenen om uw gewicht te bereiken.

Ik hoop nog veel mensen te kunnen en mogen helpen met het 1 op 1 Dieet.
U bent van harte welkom in de Praktijk voor Gewichtsbeheersing het Gooi
Met vriendelijke groet, Ingrid

Ingrid Eisma

Tel. 06 – 26094029
ingrid@gewichtsbeheersinghetgooi.nl

Ingrid Eisma
Ingrid Eisma

Afvallen en lekker eten gaan goed samen. 

Wij weten er alles van en gaan u hiermee helpen.

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.