Skip to content
header-gb
Menu

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
23 berichten.
Michel Dubelaar uit Hilversum schreef op 31 juli 2019 om 17:50
Het is me gelukt. Dankzij CambridgeWeightPlan en mijn consulent Ingrid!
Het is me gelukt. Dankzij CambridgeWeightPlan en mijn consulent Ingrid!... Sluiten
Hans uit Diemen schreef op 31 juli 2019 om 09:38
Bedankt Ingrid voor je betrokken hulp met het afvallen.Ik hoefde maar 8 kg kwijt, maar wat een verschil is dit.Voel mij fitter en heb meer energie.Mijn favoriete broeken passen weer en heb een leuk smaller koppie gekregen.Zelf afvallen is mij steeds niet gelukt, maar doordat jij mij steeds stimuleerde en goede adviezen hebt gegeven ben ik nu een gelukkig man.Nogmaals bedankt, groet van Hans uit Diemen.
Bedankt Ingrid voor je betrokken hulp met het afvallen.Ik hoefde maar 8 kg kwijt, maar wat een verschil is dit.Voel mij fitter en heb meer energie.Mijn favoriete broeken passen weer en heb een leuk smaller koppie gekregen.Zelf afvallen is mij steeds niet gelukt, maar doordat jij mij steeds stimuleerde en goede adviezen hebt gegeven ben ik nu een gelukkig man.Nogmaals bedankt, groet van Hans uit Diemen.... Sluiten
Marja van Putten uit Amsterdam schreef op 31 juli 2019 om 08:26
Hallo Ingrid, Veel plezier met de nieuwe website!! Het was een leuke klus en een prettige samenwerking. Marja van Putten Arttrust webdesign
Hallo Ingrid, Veel plezier met de nieuwe website!! Het was een leuke klus en een prettige samenwerking. Marja van Putten Arttrust webdesign... Sluiten

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.