Skip to content
gewichtsbeheersing-het-gooi-drinken
Menu

Wat mag ik drinken bij het dieet?

 

Drink minimaal 2,5 tot 3 liter water per dag.

Veel water drinken is belangrijk om de afvalstoffen af te voeren die vrijkomen bij de afbraak van vetcellen. Het draagt verder bij aan een gezonde vochtbalans en het voorkomen van bijwerkingen. In feite ondergaat je lichaam een reinigingsproces. Het advies is 2,5 tot 3 liter water, verspreid over de dag. Dit is zónder het water dat je gebruikt om de soepen en shakes te bereiden.

Tijdens het CambridgeWeightPlan programma, zijn de volgende dranken toegestaan:

  • Mineraalwater (zowel met als zonder koolzuur)
  • Kraanwater
  • Koffie (zonder suiker of melk, zoetjes in tabletvorm toegestaan)
  • Thee (zonder suiker, zoetjes in tabletvorm toegestaan)

Tips

Als je gewend bent heel veel thee of koffie te drinken, probeer dit dan geleidelijk te minderen. Meteen aanzienlijk gaan minderen is niet verstandig, aangezien dit ontwenningsverschijnselen als hoofdpijn en prikkelbaarheid tot gevolg kan hebben. Heb je moeite met het drinken van veel water, dan kun je de Cambridge drankmixen gebruiken, om een smaakje toe te voegen. Je kunt het water het beste gespreid over de dag drinken, in kleine hoeveelheden. Thee kan voor enige smaakvariatie zorgen. Met name kruidenthee, mint thee en groene thee zijn geschikt. Zoethout thee help als u een licht gevoel in het hoofd heeft, neem zakje thee mee naar het werk of voor als u onderweg bent.

Vermijd de theesmaken gemaakt van bloemen of fruit als u in Stap 1 of 2 start. Deze bevatten suikers en/of zuren die je uit je milde ketose halen. Het gebruik van alcohol en frisdranken, ook de light versies, moet geheel vermeden worden. Ook deze kunnen het afslanken verstoren.

water fles

Gewichtsbeheersing Het Gooi

De Praktijk voor Gewichtsbeheersing Het Gooi is gevestigd in het Gezondheidscentrum Kerkelanden aan de Kerkelandenlaan 3M te Hilversum.
Vele tevreden cliënten uit Hilversum en het Gooi hebben wij kunnen helpen met het onder persoonlijk begeleiding afvallen en een slanker en gezond gewicht te bereiken.

Daarom, woont u in Het Gooi, Loosdrecht, Ankeveen, Kortenhoef, s’Graveland, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Weesp, Driemond, Vreeland, Loenersloot, Loenen a/d Vecht, Tienhoven, Hollandsche Rading, Maartensdijk, of Groenekan of verder….
Komt u dan gerust naar onze professionele en klantvriendelijke 1 op 1 dieet Praktijk in het gezondheidscentrum in Hilversum.

Afvallen met lekker eten gaan goed samen, kijk eens naar deze smoothies.

Wij weten er alles van en gaan u hiermee helpen.